Nieuws

Bouwvergunning Anjerhof Maarheeze nu definitief verleend
Na een langdurige bouwvergunningsprocedure is de vergunning om het project Anjerhof te realiseren nu definitief. Projectontwikkelaar SMT Bouw & Vastgoed zet nu zwaar in om nog voor de zomer van 2009 de bouw te starten. De ontwikkelaar is voornemens te starten met de bouw van het appartementencomplex en de eerste woningen.

Het project wordt fasegewijs gerealiseerd. Er liggen reeds enkele getekende koopcontracten. Volgens de ontwikkelaar groeit nog steeds het aantal jonge gezinnen, samenwonenden en singles op zoek naar woonruimte van hoge kwaliteit en goede plekken in en nabij het centrum van Maarheeze. De eerste kopers zijn een goede afspiegeling daarvan. Ook blijft het aantal senioren die op zoek zijn naar een patiowoning onverminderd groot. Bij senioren is er echter vaak een afwachtende houding in verband met de huidige marktsituatie.

Om een beslissing tot koop nog aantrekkelijker te maken geeft de ontwikkelaar voor nieuw geïnteresseerden een interieurwaardebon uit ter waarde van EUR 3.000,- wanneer besloten wordt tot definitieve aankoop van een woning in Anjerhof. De bouwer geeft aan dat op deze wijze iets extra’s gedaan wordt aan de huidige, wat krappere hypotheekmarkt voor starters en doorgroeiers. Immers nieuwbouw is voor deze doelgroepen extra aantrekkelijk omdat het praktisch geen onderhoud vergt voor jaren, de woning energiezuinig is en omdat de woning nog helemaal naar eigen smaak ingericht kan worden. Dat financieren blijft nog steeds goed mogelijk. Al blijft met de huidige voorzichtigheid bij banken voor een leuke inrichting van je woning steeds minder geld over. De waardebon is hierin een extra appeltje voor de dorst.

Voor inlichtingen meer informatie en vrijblijvend inschrijven in het project, schrijf u hier in in of neem contact op met de makelaars, Cranendonck Makelaars danwel Meeùs.


> terug naar nieuws