Anjerhof, een unieke inbreidingslocatie in het centrum van Maarheeze

In het centrum van Maarheeze in de gemeente Cranendonck realiseert SMT Bouw & Vastgoed het bijzondere project Anjerhof. Het plan Anjerhof voorziet in een gevarieerd woningaanbod van 14 woningen voor diverse doelgroepen. Voor zowel gezinnen als starters en senioren wordt er een woningaanbod gecreƫerd bestaande uit 6 twee-onder-een-kap woningen, 2 patiobungalows en 6 appartementen. Het Anjerhof is een unieke, kleinschalige woonontwikkeling op een aantrekkelijke inbreidingslocatie tussen de Anjerstraat en de Stationsstraat in Maarheeze. Het nieuwe woonhofje biedt een rustige woonomgeving in het centrum van Maarheeze. Alle locale voorzieningen vindt u binnen handbereik. Zorgeloos wonen in het centrum van Maarheeze, het kan nog!

De woningen zijn ontworpen in de karakteristieke jaren `30 stijl, met dakoverstekken, fraaie erkers en balkons. Deze klassieke, voorname uitstraling wordt versterkt door de toepassing van traditionele materialen en een ingetogen, maar toch sprekend kleurgebruik. De nadruk ligt op kwaliteit, ruimte en wooncomfort. De woningen herinneren aan de grandeur van vroeger tijden, ze worden ruim en, met een vrije hoogte van 2,60 meter, verrassend hoog. Dat geeft een uitermate vrij en riant gevoel.

De twee-onder-een-kap woningen in plan Anjerhof zijn klaar voor de toekomst. Een toekomst die rekening houdt met thuiswerken, veranderende woonwensen en bijbehorende flexibele indelingen. Woningen met veel gebruiksmogelijkheden die door de tijd meegroeien met de moderne mens en comfortabel wonen anno nu mogelijk maken. Door middel van opties kan worden ingespeeld op uw persoonlijke woonwensen, waarbij gedacht kan worden aan uitbouwen, extra kamers of extra grote kamers, dakkapellen en afwijkende indelingsvarianten.